Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف افشارنیا مدیرکل صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری گفت: معاونت سیما با پخش زنده و مستقیم دعای روح بخش عرفه از مصلای حضرت امام خمینی (ره) شهرکرد در روز شنبه از ساعت ۱۷:۰۰ به مدت ۱۲۰ دقیقه، تهیه و پخش ویژه برنامه «عید لبیک»، بزرگترین جشن رهایی انسان از قید و بند‌های دنیوی و زیباترین جلوه تعبد در برابر خالق یگانه را به جشن و سرور می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«عید لبیک» روز یک شنبه به تهیه کنندگی شهره احمدپور، اجرای ابوالفضل هادی پور و زهرا کریم زاده و گزارشگری حسن کیانی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح به مدت ۹۰ دقیقه پخش می‌شود و دعوت از کارشناس مذهبی؛ گروه تواشیح؛ گروه سرود؛ خواننده، گزارش‌های مردمی، شعر و شاعر، موسیقی تصویر؛ ترانه و سرود‌های مرتبط، نماهنگ و میان برنامه‌های شاد از بخش‌های مختلف و دیدنی این برنامه تلویزیونی است.

بیشتر بخوانید

تدارک گسترده شبکه جهان بین ویژه ۱۴ و ۱۵ خرداد

همچنین برنامه «شب‌های بام ایران» روز شنبه ساعت ۲۱:۰۰ به مدت ۹۰ دقیقه با دعوت از کارشناس مذهبی؛ شاعران استانی؛ گروه سرود؛ خواننده، گزارش‌های مردمی، میان برنامه، موسیقی تصاویر و ترانه‌های شاد، عاشقان و دلدادگان کوی یار را همراهی می‌کند که به تهیه کنندگی سیدامین رضوی، اجرای عماد صدری نژاد و فخری قائدی روی آنتن می‌رود.

معاونت صدای استان، پر شکوه‌ترین عید ایثار و زیباترین جلوه تعبد در برابر خالق یکتا را با پوشش مستقیم دعای عرفه از مصلای امام (ره) شهرکرد از ساعت ۱۷:۰۰ و تولید و پخش ویژه برنامه «مشق عشق» جشن می‌گیرد.

این برنامه روز یک شنبه به تهیه کنندگی لیلا بابایی، گویندگی سمیه علایی و گزارشگری علیرضا فیاض از ساعت ۱۰:۰۰ صبح تا ۱۲:۰۰ روی آنتن می‌رود و گفتار متن پیرامون فلسفه عید قربان؛ انسجام و وحدت بین مسلمانان و کمک به فقرا، مبحث کارشناسی در خصوص عید سعید قربان در فرهنگ مردم استان، برقراری ارتباط تلفنی با سازمان تبلیغات اسلامی استان ویژه پوشش عید عبودیت در سراسر استان، بسته‌های صوتی گزارشگران شهرستان‌ها با موضوع تکریم آغاز دهه امامت و ولایت، برقرار ارتباط با هواشناسی؛ پلیس راه و میراث فرهنگی و گردشگری استان، اطلاع از نحوه قربانی کردن و رعایت توصیه‌های بهداشتی از زبان مدیرکل دامپزشکی استان، برقراری ارتباط با همکار اعزامی به مکه مکرمه، بسته‌های صوتی همکاران افتخاری، ترانه و موسیقی، پیامک و تلفن از بخش‌های بسیار متنوع و شنیدنی این برنامه رادیویی است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری، پوشش جشن‌ها در مرکز استان و شهرستان‌ها و پخش در دو بخش خبری رادیویی و سه بخش تلویزیونی، پوشش خبری دعای عرفه، تولید و پخش گزارش به مناسبت جشن عید قربان؛ نحوه قربانی کردن و رعایت نکات بهداشتی، برقراری ارتباط تلفنی با همکار اعزامی به مکه مکرمه و اطلاع از حال و هوای عید قربان در فضای سراسر معنوی و عرفانی خانه خدا، بارگذاری خبر‌های مکتوب در سایت خبرگزاری صدا و سیما، انتشار محتوا‌های تولیدی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را از اقدامات معاونت خبر در عید تقرب به پروردگار یکتا دانست.

معاونت فضای مجازی صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری نیز با تهیه و تولید: یک قطعه ویدئوکست، دو پوستر، یک کلیپ، یک پادکست، موشن گرافیک و مستند پژوهشی، بارگذاری ۱۲ پست از محتوا‌های مجازی و اطلاع رسانی در کانال باشگاه مخاطبان جهان بین (تلگرام+سروش)، بارگذاری ۱۴ پست از محتوا‌های مجازی و اطلاع رسانی در سایت اطلاع رسانی کانال مرکز، روز شادی مسلمانان و عید فداکاری و ایثار را با جشن و سرور برگزار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدا و سیما معاونت سیما عید سعید قربان جلوه تعبد چهارمحال و بختیاری عید قربان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود

اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزد‌هایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت: نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمار‌ها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصد‌ها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • پخش شب آوا از شبکه باران
  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت