Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سرشار نویسنده و مدیر شبکه کودک سیما در پیج اینستاگرامی خود نوشت: روابط عمومی صداوسیما یافته‌های نظرسنجی‌های بهار ۱۳۹۹ را منتشر کرد. این اقدام قابل تقدیر، هدیه خوبی برای کارشناسان است تا با تحلیل یافته‌ها، به شبکه کودک کمک کنند بهتر از قبل شود.

نمودار اول نشان می‌دهد در فصل بهار ۱۳۹۹، کانالهای پویا و نهال «انتخاب اول» خردسالان، کودکان و نوجوانان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند در سه سال اخیر، این «انتخاب اول» بودن برای شبکه کودک تثبیت شده اما در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵، وضعیت اینگونه نبود و برنامه‌ریزی شبکه کودک توانست آن را به این جایگاه برساند.

نمودار اول گزارش می‌دهد ۷۵% خردسالان و ۷۳% کودکان بیننده شبکه کودک بوده‌اند و با اینکه شبکه کودک برنامه‌های مناسب زیر ۱۲ سال را پخش می‌کند اما ۴۲% نوجوانان هم برنامه‌های شبکه کودک را تماشا کرده‌اند.

از سوی دیگر، ۴% خردسالان و کودکان شبکه کودک را تماشا نمی‌کنند که احتمالاً علت آن، دارا بودن تلویزیون آنالوگ است. (شبکه کودک برخلاف شبکه‌های دو، پنج، آموزش و قرآن، فقط پخش دیجیتال دارد).

به بیان دیگر با افزوده‌شدن پخش آنالوگ شبکه کودک، احتمالاً مخاطب شبکه به مرز ۸۰% خواهد رسید و وارد مرحله «اشباع مخاطب» خواهد شد. (در مرحله اشباع مخاطب، کمیت مخاطب یک شبکه به حداکثر ممکن رسیده و دیگر باید تمرکز بر ارتقای کیفیت برنامه‌های شبکه باشد).

در نمودار دوم، تفکیک هر رده سنی نمایش داده شده است. این یافته‌ها نشان می‌دهد بیشترین مخاطب شبکه کودک در رده سنی ۶ و ۷ سال هستند و ۸۳% کودکان سالهای اول و دوم دبستان، شبکه کودک را تماشا می‌کنند.

جالب است که ۵۸% نوجوانان ۱۲ و ۱۳ ساله (یعنی پایه‌های هفتم و هشتم) هم بیننده شبکه کودک هستند و برنامه‌های پایین‌تر از سن خودشان را می‌بینند.

یکی از کارهای ما در شبکه کودک، تحلیل دقیق این یافته‌ها و تطبیق آن با دیگر داده‌ها و تحلیلهاست تا بتوانیم برنامه‌ریزی بهتری برای فصل آینده داشته باشیم.

کد خبر 4985993

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد سرشار صدا و سیما شبکه کودک سیما سازمان صداوسیما صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران ویروس کرونا اینفوگرافیک توییتر ایران مسکن رادیو مهر شیوع کرونا ازدواج ایالات متحده آمریکا مراسم عزاداری شبکه کودک یافته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز

نویسنده کتاب «نقاشی قشنگ» درباره اقتضائات نگارش ادبیات دینی گفت: ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا(ع) به نویسندگی لعیا اعتمادی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان از سوی انتشارات به‌نشر منتشر و راهی بازار کتاب‌های کودک و نوجوان شد. این اثر یکی از جلدهای مجموعه 12 جلدی «یک قصه، یک حدیث» است. هر داستان این مجموعه بر اساس یکی از احادیث امام رضا(ع) است. نویسنده کتاب حاضر داستان را براساس سخنان ارزشمند امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل، تو را از پشیمانی باز می‌دارد» نوشته که در کتاب عیون اخبار‌الرضا ذکر شده است.

اعتمادی درباره تجربه نوشتن داستان «نقاشی قشنگ» بر اساس یک متن دینی گفت: نوشتن این دست از داستان‌ها نشان می‌دهد که می‌توان آثار دینی را مطابق با شرایط جامعه امروز برای نسل کودک و نوجوان روایت کرد.

این نویسنده درباره ماجرای کتاب حاضر یادآور شد: ماجرای داستان «نقاشی قشنگ» در مدرسه دخترانه و روابط بین دو همکلاسی روایت می‌شود که یکی از آنها علاقه‌مند است تا با هم دوست باشند و برای همین، کاری انجام می‌دهد که از قضا این عمل باعث ناراحتی همکلاسی می‌شود و... . پایان کتاب نیز تلاش شده است براساس حدیثی از امام رضا(ع) نتیجه رفتار شخصیت‌های داستان به مخاطبان واگذار شود.

"اسوه"های زندگی را با این کتاب بشناسیم

اعتمادی به اقتضائات امروز برای نوشتن کتاب ویژه نسل جدید اشاره و اضافه کرد: مخاطبان امروز ما بخصوص کودکان با فضاهای زیادی روبه‌رو هستند؛ بنابراین فکر می‌کنم نوشتن داستان‌های مذهبی با حجم کم باعث می‌شود کتاب با اقبال بیشتری برای خوانده شدن توسط مخاطبان روبه‌رو شود. نوشتن داستان‌های مذهبی بخصوص داستان درباره زندگی و سیره ائمه(ع) به قلم نویسنده بستگی دارد؛ اما ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است.

اعتمادی که فقط همین یک داستان را در مجموعه «یک قصه یک حدیث» از خود به یادگار گذاشته است، درباره ارتباط نویسنده با تصویر گر اثر، گفت: در کتاب «نقاشی قشنگ» تا حدودی تعامل با تصویرگر داشتم ؛البته به طور غیرمستقیم. به این صورت که در طول کار تصاویر به طور فرم به فرم برایم فرستاده می‌شد. ارتباط بین تصویر گر و نویسنده منجر می‌شود که ارتباط بهتری بین متن و تصویر در اثر ایجاد شود.

کتاب «نقاشی قشنگ» به قلم لعیا اعتمادی و تصویرگری حدیث جزایری به تازگی از سوی کتاب‌های پروانه (گروه کودک و نوجوان به‌نشر) در 24 صفحه مصور رنگی، شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 40 هزار تومان منتشر شده است. این کتاب برای نخستین‌بار در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه کودک و نوجوان انتشارات به‌نشر عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • ویژه‌برنامه نمایشگاه کتاب شبکه امید/ «نورا» به آنتن نوجوان رسید
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • نوای «حیدر حیدر» کودک خردسال در حرم علی بن ابی‌طالب